Špeciálne aplikácie

Špeciálne aplikácie

Tepelný komfort od samého začiatku - cestujúci i vodič nastupujú do vykúreného autobusu. Sklá sú odmrazené, čisté. Motor je predhriaty, šetrí sa palivo a ľahší štart motora šetrí životné prostredie. Aj počas prestávok na údržbu vozidla alebo oddych, či v dopravných zápchach sa teplovodný agregát postará o optimálny tepelný komfort.

V autobusoch a vlakoch sa používajú teplovodné kúrenia s výkonom 10, 16, 24, 30 a 35 kW. Súčasťou systému sú vodné čerpadlá a príslušenstvo, prípadne - na želanie zákazníka - predpripravená teplovodná jednotka, to znamená zariadenie s kúrením a jednotlivými komponentmi (vodným čerpadlom, regulačným a spätným ventilom, ako aj s vodným a palivovým filtrom).

Naša spoločnosť MOLPIR s.r.o. ponúka a realizuje tiež riešenia pre rôzne špeciálne aplikácie a koľajové vozidlá. Pomocou nezávislých teplovodných a teplovzdušných agregátov sme schopní vykúriť priestor kontajneru, vlaku, obrneného transportéru a pod. Pre tieto špeciálne aplikácie je potrebné kontaktovať naše technické oddelenie.

Chcete vedieť viac? Kontaktujte nás